miercuri, 16 aprilie 2014

Cercul de pictură „Trepte spre Lumină” (ediţia a IV-a)




În cursul săptămânii „Şcoala Altfel”, dedicată activităţilor extraşcolare, la nivelul Liceului Teoretic Roznov, în parteneriat cu Parohia Chintinici (Roznov)    s-a desfăşurat Cercul de pictură „Trepte spre Lumină”.
Proiectul „Trepte spre lumină” (ediţia a IV-a) a constat în pictarea unor icoane pe sticlă şi realizarea unor imagini religioase pe hârtie de către elevii din clasa a Iv-a B, coordonaţi de Prof. înv. primar Alina Vasile, sub atenta supraveghere a pictorului bisericesc Nuţa Liche, Profesor de religie la Liceu.
Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa unui numeros public în sala de festivităţi a liceului şi a constat în susţinerea unui recital de poezii şi cântece religioase dedicate Sărbătorilor pascale, apoi cu expoziţia de icoane. La finalul programului, elevilor participanţi li s-au înmânat diplome şi pachete cu fructe şi dulciuri. Directorul Liceului a felicitat participanţii pentru clipele emoţionante trăite şi i-a încurajat să continue această frumoasă tradiţie în spaţiul şcolii.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu